Utilizatori conectaţi

· Vizitatori conectaţi: 1

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 2,062
· Cel mai nou membru: Nicoletar

Ultimii membri conectaţi

· Nicu15:19:01
· keddy 1 săpt
· Camaro 2 săpt
· SFINXUL74 2 săpt
· eWe 2 săpt
· ApAsHu 3 săpt
· Marius 4 săpt
· cav_man 5 săpt
· david 5 săpt
· Mugur 5 săpt

Suporter PHP-Fusion

Îţi place PHP-Fusion şi vrei
să îl recomanzi şi altora?

Afişează acest buton
pe site-ul tău:
PHP-Fusion România

Foloseşte codul de mai jos
pentru a afişa butonul.

Mulţumim frumos. B-)

· Codul panoului ·

Portal găzduit de iNES

hosted by iNES

Parteneri şi recomandări

Ultimele articole

Despre rețele și internet (IP, DNS, DHCP, gateway)
Vizualizări: 18.029
Articolul de față este scris cu intenția de a prezenta cât se poate de simplu informații mult prea tehnice pentru a fi prezentate, ca atare, începătorilor. Însoțit de legături pe internet, acest articol vă poate ajuta să înțel...

Calculator virtual online
Vizualizări: 17.873
De când a lansat Drago anunțul despre G.ho.st am primit câteva invitații prin e-mail din partea altor membri din comunitate. Pentru că nu vreau să îmi fac cont la G.ho.st o să vă spun și motivul și vă ofer inclusiv o alternativă în cazul în care dori...

Ce-are limba română cu asistența tehnică?
Vizualizări: 16.206
Pe scurt, limba este mijlocul prin care comunicăm - verbal sau în scris. Dar dacă vi se pare prea scurtă explicația, citiți în continuare.1. De ce ortografie? Practic, regulile lingvistice au apărut ca o nevoie a standardizării limbilor p...

3. Instalarea serverului de internet (Apache, PHP, MySQL)
Categorie: Tutoriale PHP
Vizualizări: 28.984
Un server de internet trebuie să aibă abilitatea de a trimite clientului paginile solicitate. Deoarece programele de navigare pe internet afișează cod HTML, serverele de internet sunt capabile să trimită codul HTML fără configurări suplimentare. &Ici...

2. Cum încep programarea PHP? (cu HTML)
Categorie: Tutoriale PHP
Vizualizări: 21.975
Teoretic totul este simplu dacă știm care este calea și avem abilitățile necesare. Practic, adeseori avem nevoie de ghidare. Înainte de a începe învățarea unui nou limbaj de programare trebuie să identificăm motivul pentru care dori...

Anti-SOPA și anti-PIPA

Ştiri

SOPA (Stop Online Piracy Act) și PIPA (PROTECT IP Act) sunt două propuneri de lege care urmează să fie votate pe 24 ianuarie în guvernul american. Dacă S.U.A. adoptă cele două legi, guvernul și companiile de divertisment vor avea dreptul legal să cenzureze americanilor tot ce nu li se pare în regulă pe internet, dincolo de limitele pirateriei online pentru care există deja legi funcționale.

SOPA și PIPA pot leza grav dreptul la liberă exprimare prin internet și chiar și creativitatea celor care folosesc internetul. De asemenea, există și pericolul ca aceste legi să fie adoptate de alte țări, ceea ce va distruge cu siguranță internetul așa cum îl știm. Ca atare, dacă aveți rude și prieteni în S.U.A. și încă n-au aflat despre existența celor două propuneri de legi spuneți-le despre ce e vorba și chiar direcționați-i spre pagina noastră de prosest, pe care am pus legături relevante despre cele două legi și despre reacțiile de pe internet.

Până în acest moment s-au raliat împotriva SOPA și PIPA mai multe companii de mari dimensiuni, printre care Google, Wikipedia și altele. La noi acasă probabil cel mai popular sait care a luat atitudine este DEX Online, pe care îl știm cu toții. Luați și voi atitudine dacă vreți să ne păstrăm libertatea pe internet, așa cum mai avem astăzi.

Pentru cei care au nevoie am făcut și o subtitrare pentru clipul video "PROTECT IP / SOPA Breaks The Internet" realizat de "Fight for the Future". Îl puteți urmări pe pagina: http://www.phpfusion.ro/sopa.php

[2012] La mulți ani! :)

[2012] La mulți ani! :)

Uau! Ce an a fost 2011... parcă mai scurt, dar presărat cu tot felul de evenimente: ciudate, amuzante, lansări sau amânări de produse, achiziții la nivel mare, inundații care au dat peste cap vieți și upgrade-uri...

Și totuși suntem aici, s-a mai amânat o dată sfârșitul lumii, iar împreună am mai reușit să facem câteva lucruri bune. De sărbătorile acestui sfârșit de an am reușit să încropim 3 surprize - plăcute, sperăm noi - și trag nădejde că și ultima din 2011 o să văd placă. :D

Panou artificii [24,72KO]

Fișierul citeste-ma.txt conține toate detaliile de care aveți nevoie pentru configurarea panoului (opțională, ce-i drept) și ceea ce e bine de știut e că panoul funcționează și pe PHP-Fusion 7.01.

Dacă doriți să vă împărtășiți dorințele și așteptările din partea noului an, acestea sunt binevenite în comentariile acestei știri. În numele echipei PHP-Fusion România vă doresc un an nou fericit, cu suficiente reușite încât să ne reîntâlnim la anul, la vremea asta, cu zâmbetul pe buze și cu planuri mai mărețe. ;)

 

:D LA MULȚI ANI! :D

Nașterea Domnului

Nașterea Domnului

Astăzi sărbătorim Nașterea Domnului nostru, Iisus Hristos. Sau "Crăciunul". Oricum, știu că foarte mulți dintre noi se simt mai bine de sărbători pentru că ne străduim să ne simțim bine, să-i facem pe alții să se simtă bine și pentru că asta e una dintre sărbătorile care ne fac să zâmbim mai mult și să fim mai atenți cu cei din jurul nostru. Sper ca cei mai puțin norocoși, care se simt singuri sau chiar sunt, să aibă cel puțin motive să fie optimiști. La fel cum împreună putem contribui într-un proiect cu sursa deschisă, putem să împărășim cu alții și bucurii off-line.

Pentru fusioniștii noștri avem pregătite 3 bucurii, pe care sperăm să le găsiți utile și ca material didactic și ca instrumente de lucru online.

1. Tematica PHP-Fusion România + panoul de navigare + panoul de bun venit [227,77KO]
2. Vocea utilizatorului [39,02KO]
3. PHP-Fusion 1.33! [641,2KO]

Citiți cu atenție informațiile incluse în primul pachet pentru că e mai mult decât pare. ;)

:D SĂRBĂTORI FERICITE! :D

P.S. PHP-Fusion 1.33 este cea mai veche versiune publică PHP-Fusion. E un pachet pentru nostalgici, pentru curioși, dar și pentru noii programatori PHP & MySQL care vor să pornească la drum cu ceva mai puțin complex. Programatorilor nu le recomand să folosească tehnicile de programare din acest nucleu - evident că sunt depășite. Însă le recomand să fie atenți la componentele CMS-ului și la modul în care sunt legate între ele. Testați pachetul pe propriile calculatoare, nu direct online, pentru că securitatea nu am adus-o la zi - doar am făcut conversia vechiului cod la cel nou, ca să poată fi instalat și studiat pe noile platforme web.

Succes! :D

Sărbătoare, ofertă, concurs, surprize

Ştiri

După cum se vede, bradul PHP-Fusion 2011 este bun de ornat și deja avem câteva globulețe puse. ;) Mai avem câteva zile până la Crăciun și ca să ne simțim deosebit de sărbători o să încercăm să vă facem câteva surprize.

Înaintea surprizelor (de descărcat) e bine să știți că Djustin are o ofertă de găzduire foarte interesantă, pe care s-a gândit s-o promoveze prin internediul unui concurs de design. Vă las să intrați singuri în detalii, în măsura în care vă interesează. :)

Pentru că e vorba de surprize, le vom dezvălui la timpul potrivit. Însă este vorba despre ceva ce puteți folosi pe saiturile voastre PHP-Fusion și despre ceva interesant pentru cei care doresc să învețe programare web și încă sunt la început de drum. Sper să fie surprize plăcute.

Spor la ornatul brazilor, începând cu al nostru! :D

La mulți ani, Nicolae, Nicoleta!

Membri

:) Pentru că n-am apucat să fac urarea înainte să plec de-acasă o fac abia acum, după muncă și distracție.

 

Nicolae, Nicoleta, Nicu, Nicușor, Niculina etc, sper că v-ați simțit bine de Sfântul Nicolae și că ați avut parte de o zi mai frumoasă decât de obicei. Sper că și ceilalți membri au sărbătorit cu bine prima mare sărbătoare de iarnă și că cei dragi v-au cadorisit cu ceva interesant și/sau util. :)

 

LA MULȚI ANI!

Conectare

Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

Facebook


Activitate forum

Postări în luna curentă: 8
Postări luna trecută: 2
(aceeaşi perioadă)

Creştere cu: 300,00%

Mesaje scurte

Trebuie să fii conectat pentru a trimite un mesaj.

30-05-2018, 15:29
Aici se poate discuta în detaliu: Asistență tehnică pentru PHP-Fusion v9.

30-05-2018, 12:24
Te rog deschide o discutie in forum si ataseaza niste poze sa ne putem da seama la ce te referi.

30-05-2018, 09:34
Chestia e ca,versiunea 9,oficiala, impreuna cu traducerea Ro,luata de aici,da meniuri mixate,2 cuvinte in Engleza ,trei cuvinte in Romana.Undeva ceva nu este in regula....

28-05-2018, 08:22
@Camaro: Tocmai am instalat ultima versiune de pe saitul oficial și este aceeași versiune ca a nostră. Îmi cer scuze pentru întârziere.

05-05-2018, 19:49
@Camaro: Momentan nu am avut timp sa verific noua versiune disponibile pe saitul principal.Sper ca maine sa am timp sa fac asta.

29-04-2018, 11:38
Intreb in mod express de traducere actuala deoarece cea existenta deja aici nu este pliabila pe oficialul 9 nou aparut

28-04-2018, 10:00
Sigur, a apărut de ceva vreme și la noi: vezi știrea. Smile

23-04-2018, 08:28
A aparut in mod oficial Fusion - Versiunea 9.Avem cumva deja o traducere oficiala,actuala si stabila?

17-04-2018, 09:38
Aha.. Este bine..

07-03-2018, 17:23
Salut! Treburi, butoane, probleme, distracții. Grin

07-03-2018, 11:17
Salutare!! Ce mai faceti?! Grin

27-12-2017, 11:13
@Attila: Köszönöm, és boldog új évet! @eWe: Mersi, am avut probleme cu spațiul pe HDD. Sărbători fericite! Grin

25-12-2017, 13:41
Probleme pe forum. "Got error 28...". Craciun fericit! Grin

24-12-2017, 17:32
Boldog karácsonyt! Smile

01-11-2017, 09:04
Ok.Luat.Super Smile Multumim frumos Smile