Utilizatori conectaţi

· Vizitatori conectaţi: 2

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 2,058
· Cel mai nou membru: Jetix

Ultimii membri conectaţi

· Nicu00:42:22
· SFINXUL74 1 zi
· Adriano 2 zile
· VladAlexandru 4 zile
· delir 1 săpt
· Attila 2 săpt
· araC 2 săpt
· keddy 2 săpt
· Danivaran 3 săpt
· Camaro 3 săpt

Zi de naştere

La mulţi ani!

VaB

VaB

Suporter PHP-Fusion

Îţi place PHP-Fusion şi vrei
să îl recomanzi şi altora?

Afişează acest buton
pe site-ul tău:
PHP-Fusion România

Foloseşte codul de mai jos
pentru a afişa butonul.

Mulţumim frumos. B-)

· Codul panoului ·

Portal găzduit de iNES

hosted by iNES

Parteneri şi recomandări

Ultimele articole

Despre rețele și internet (IP, DNS, DHCP, gateway)
Vizualizări: 17.524
Articolul de față este scris cu intenția de a prezenta cât se poate de simplu informații mult prea tehnice pentru a fi prezentate, ca atare, începătorilor. Însoțit de legături pe internet, acest articol vă poate ajuta să înțel...

Calculator virtual online
Vizualizări: 17.402
De când a lansat Drago anunțul despre G.ho.st am primit câteva invitații prin e-mail din partea altor membri din comunitate. Pentru că nu vreau să îmi fac cont la G.ho.st o să vă spun și motivul și vă ofer inclusiv o alternativă în cazul în care dori...

Ce-are limba română cu asistența tehnică?
Vizualizări: 15.671
Pe scurt, limba este mijlocul prin care comunicăm - verbal sau în scris. Dar dacă vi se pare prea scurtă explicația, citiți în continuare.1. De ce ortografie? Practic, regulile lingvistice au apărut ca o nevoie a standardizării limbilor p...

3. Instalarea serverului de internet (Apache, PHP, MySQL)
Categorie: Tutoriale PHP
Vizualizări: 27.806
Un server de internet trebuie să aibă abilitatea de a trimite clientului paginile solicitate. Deoarece programele de navigare pe internet afișează cod HTML, serverele de internet sunt capabile să trimită codul HTML fără configurări suplimentare. &Ici...

2. Cum încep programarea PHP? (cu HTML)
Categorie: Tutoriale PHP
Vizualizări: 21.240
Teoretic totul este simplu dacă știm care este calea și avem abilitățile necesare. Practic, adeseori avem nevoie de ghidare. Înainte de a începe învățarea unui nou limbaj de programare trebuie să identificăm motivul pentru care dori...

Ce e-mail folosim?

Yahoo: 1500 (72.89%)
Gmail: 365 (17.74%)
Hotmail: 23 (1.12%)
MSN/Live: 8 (0.39%)
Altul: 162 (7.87%)

[2012] La mulți ani! :)

[2012] La mulți ani! :)

Uau! Ce an a fost 2011... parcă mai scurt, dar presărat cu tot felul de evenimente: ciudate, amuzante, lansări sau amânări de produse, achiziții la nivel mare, inundații care au dat peste cap vieți și upgrade-uri...

Și totuși suntem aici, s-a mai amânat o dată sfârșitul lumii, iar împreună am mai reușit să facem câteva lucruri bune. De sărbătorile acestui sfârșit de an am reușit să încropim 3 surprize - plăcute, sperăm noi - și trag nădejde că și ultima din 2011 o să văd placă. :D

Panou artificii [24,72KO]

Fișierul citeste-ma.txt conține toate detaliile de care aveți nevoie pentru configurarea panoului (opțională, ce-i drept) și ceea ce e bine de știut e că panoul funcționează și pe PHP-Fusion 7.01.

Dacă doriți să vă împărtășiți dorințele și așteptările din partea noului an, acestea sunt binevenite în comentariile acestei știri. În numele echipei PHP-Fusion România vă doresc un an nou fericit, cu suficiente reușite încât să ne reîntâlnim la anul, la vremea asta, cu zâmbetul pe buze și cu planuri mai mărețe. ;)

 

:D LA MULȚI ANI! :D

Nașterea Domnului

Nașterea Domnului

Astăzi sărbătorim Nașterea Domnului nostru, Iisus Hristos. Sau "Crăciunul". Oricum, știu că foarte mulți dintre noi se simt mai bine de sărbători pentru că ne străduim să ne simțim bine, să-i facem pe alții să se simtă bine și pentru că asta e una dintre sărbătorile care ne fac să zâmbim mai mult și să fim mai atenți cu cei din jurul nostru. Sper ca cei mai puțin norocoși, care se simt singuri sau chiar sunt, să aibă cel puțin motive să fie optimiști. La fel cum împreună putem contribui într-un proiect cu sursa deschisă, putem să împărășim cu alții și bucurii off-line.

Pentru fusioniștii noștri avem pregătite 3 bucurii, pe care sperăm să le găsiți utile și ca material didactic și ca instrumente de lucru online.

1. Tematica PHP-Fusion România + panoul de navigare + panoul de bun venit [227,77KO]
2. Vocea utilizatorului [39,02KO]
3. PHP-Fusion 1.33! [641,2KO]

Citiți cu atenție informațiile incluse în primul pachet pentru că e mai mult decât pare. ;)

:D SĂRBĂTORI FERICITE! :D

P.S. PHP-Fusion 1.33 este cea mai veche versiune publică PHP-Fusion. E un pachet pentru nostalgici, pentru curioși, dar și pentru noii programatori PHP & MySQL care vor să pornească la drum cu ceva mai puțin complex. Programatorilor nu le recomand să folosească tehnicile de programare din acest nucleu - evident că sunt depășite. Însă le recomand să fie atenți la componentele CMS-ului și la modul în care sunt legate între ele. Testați pachetul pe propriile calculatoare, nu direct online, pentru că securitatea nu am adus-o la zi - doar am făcut conversia vechiului cod la cel nou, ca să poată fi instalat și studiat pe noile platforme web.

Succes! :D

Sărbătoare, ofertă, concurs, surprize

Ştiri

După cum se vede, bradul PHP-Fusion 2011 este bun de ornat și deja avem câteva globulețe puse. ;) Mai avem câteva zile până la Crăciun și ca să ne simțim deosebit de sărbători o să încercăm să vă facem câteva surprize.

Înaintea surprizelor (de descărcat) e bine să știți că Djustin are o ofertă de găzduire foarte interesantă, pe care s-a gândit s-o promoveze prin internediul unui concurs de design. Vă las să intrați singuri în detalii, în măsura în care vă interesează. :)

Pentru că e vorba de surprize, le vom dezvălui la timpul potrivit. Însă este vorba despre ceva ce puteți folosi pe saiturile voastre PHP-Fusion și despre ceva interesant pentru cei care doresc să învețe programare web și încă sunt la început de drum. Sper să fie surprize plăcute.

Spor la ornatul brazilor, începând cu al nostru! :D

La mulți ani, Nicolae, Nicoleta!

Membri

:) Pentru că n-am apucat să fac urarea înainte să plec de-acasă o fac abia acum, după muncă și distracție.

 

Nicolae, Nicoleta, Nicu, Nicușor, Niculina etc, sper că v-ați simțit bine de Sfântul Nicolae și că ați avut parte de o zi mai frumoasă decât de obicei. Sper că și ceilalți membri au sărbătorit cu bine prima mare sărbătoare de iarnă și că cei dragi v-au cadorisit cu ceva interesant și/sau util. :)

 

LA MULȚI ANI!

La mulți ani, România! :)

La mulți ani, România! :)

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

 

De ziua națională am fost la parada militară de la Arcul de Triumf din capitală. A fost mare aglomerație - câteva mii de oameni. Cum nu-s înalt am prins doar o mică parte din paradă, dar suficient cât să încropesc un mic album: :) La mulți ani, România! :)

N-am văzut propagandă. Au fost foarte mulți oameni cu stegulețe, cu zâmbetul pe buze, parcă au uitat de toate neajunsurile și politica de prost gust pe care o știm bine. Astăzi ne-am bucurat împreună civili și militari, iar la ora asta microbiștii speră că echipele noastre de fotbal ne vor oferi o sărbătoare frumoasă până la capăt.

Unii spun că afirmația Sunt mândru că sunt român nu prea are consistență sau că merită folosită doar atunci când avem împliniri pe plan sportiv, artistic și-așa mai departe. Totuși, cred că există consistență în afirmația asta. Avem o istorie foarte veche, nu am fost și nu suntem invadatori, am avut și încă mai avem oameni valoroși care au avut un impact mare la nivel mondial, iar țara noastră este foarte frumoasă și avem cam tot ce ne trebuie la îndemână.

Țara perfectă "să ridice mâna". N-o va ridica niciuna. Avem motive să fim mândri și ca să ne fie mai bine trebuie să căutăm să facem cât mai multe lucruri de care putem fi mândri. Nici nu trebuie să facem multe, ci să fim mulți care fac lucruri pozitive. :)

 

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Conectare

Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

Facebook


Activitate forum

Postări în luna curentă: 0
Postări luna trecută: 1
(aceeaşi perioadă)

Scădere de: 100,00%

Mesaje scurte

Trebuie să fii conectat pentru a trimite un mesaj.

01-11-2017, 09:04
Ok.Luat.Super Smile Multumim frumos Smile

31-10-2017, 22:44
Ai aici arhiva pentru Php-Fusion v9.0 Final

29-10-2017, 13:16
O intrebare;traducer
ea ce se ofera este pentru v9.01,intre timp este deja 9 RC 4.daca nu chiar deja 9 Stable.Importa faptul sau traducerea este universal valabila pentru toate variantele de v9?

24-10-2017, 15:49
Se poate descarca de mai mult timp de aici.Nu am avut timp sa o pun si pe saitul nostru la descarcare.

02-10-2017, 22:20
keddy ne poate spune. A fost foarte avansată la ultima noastră discuție, deci e posibil să fie gata deja.

25-09-2017, 09:23
Se mai aude ceva cu traducerea Ro a versiunii 9 stabile?

04-03-2017, 01:39
Am pus Welcome panel, si introduc HTML din Setari Princiale Grin Ti-am zis ca e o improvizatie =]]

04-03-2017, 00:45
E pentru... ce vrei tu. Grin Functiile respective genereaza tabele sau div-uri HTML in care poti incadra orice ai nevoie.

03-03-2017, 20:48
Am vazut acea postare, e pentru bannere din cate am inteles Grin Dar am reusit, improvizand ^^ Multumesc oricum !

03-03-2017, 17:30
Avem forum, sa stii. Grin Uite aici un rezultat.

02-03-2017, 22:00
Salutare ^^ Pot gasi/lua de undeva panoul vostru din stanga "Parteneri și recomandări" ? Grin Multumesc !

01-03-2017, 17:17
Salut, FanAndrey. Te rog deschide o discutie in forum, ca-i imposibil sa raspund aici. Smile

27-02-2017, 21:23
Buna seara, aveti ideea cum fac atunci cand creez o pagina in php sa pot pune ce vreau eu dupa / gen dedicatii.php sau chat.php si sa nu mai apara viewpage.php?

15-06-2016, 23:32
ok Smile

15-06-2016, 19:08
Dacă te conectezi și intri aici, vei putea descărca fișierul: PHP-Fusion v6.01.16 - RO-EN