Utilizatori conectaţi

· Vizitatori conectaţi: 4

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 2,058
· Cel mai nou membru: Jetix

Ultimii membri conectaţi

· Nicu00:48:33
· SFINXUL74 1 zi
· Adriano 2 zile
· VladAlexandru 4 zile
· delir 1 săpt
· Attila 2 săpt
· araC 2 săpt
· keddy 2 săpt
· Danivaran 3 săpt
· Camaro 3 săpt

Zi de naştere

La mulţi ani!

VaB

VaB

Suporter PHP-Fusion

Îţi place PHP-Fusion şi vrei
să îl recomanzi şi altora?

Afişează acest buton
pe site-ul tău:
PHP-Fusion România

Foloseşte codul de mai jos
pentru a afişa butonul.

Mulţumim frumos. B-)

· Codul panoului ·

Portal găzduit de iNES

hosted by iNES

Parteneri şi recomandări

Ultimele articole

Despre rețele și internet (IP, DNS, DHCP, gateway)
Vizualizări: 17.524
Articolul de față este scris cu intenția de a prezenta cât se poate de simplu informații mult prea tehnice pentru a fi prezentate, ca atare, începătorilor. Însoțit de legături pe internet, acest articol vă poate ajuta să înțel...

Calculator virtual online
Vizualizări: 17.402
De când a lansat Drago anunțul despre G.ho.st am primit câteva invitații prin e-mail din partea altor membri din comunitate. Pentru că nu vreau să îmi fac cont la G.ho.st o să vă spun și motivul și vă ofer inclusiv o alternativă în cazul în care dori...

Ce-are limba română cu asistența tehnică?
Vizualizări: 15.672
Pe scurt, limba este mijlocul prin care comunicăm - verbal sau în scris. Dar dacă vi se pare prea scurtă explicația, citiți în continuare.1. De ce ortografie? Practic, regulile lingvistice au apărut ca o nevoie a standardizării limbilor p...

3. Instalarea serverului de internet (Apache, PHP, MySQL)
Categorie: Tutoriale PHP
Vizualizări: 27.806
Un server de internet trebuie să aibă abilitatea de a trimite clientului paginile solicitate. Deoarece programele de navigare pe internet afișează cod HTML, serverele de internet sunt capabile să trimită codul HTML fără configurări suplimentare. &Ici...

2. Cum încep programarea PHP? (cu HTML)
Categorie: Tutoriale PHP
Vizualizări: 21.240
Teoretic totul este simplu dacă știm care este calea și avem abilitățile necesare. Practic, adeseori avem nevoie de ghidare. Înainte de a începe învățarea unui nou limbaj de programare trebuie să identificăm motivul pentru care dori...

Ce e-mail folosim?

Yahoo: 1500 (72.89%)
Gmail: 365 (17.74%)
Hotmail: 23 (1.12%)
MSN/Live: 8 (0.39%)
Altul: 162 (7.87%)

Tabăra de dezvoltare PHP-Fusion - primele detalii

Ştiri

Sper că sunteți gata de vacanță și o începeți în forță, pentru că în a doua săptămână o să vă punem la treabă alături de dezvoltatori. În perioada 16-20 aprilie Asociația Forum IT, cu sprijinul Microsoft România, vă așteptă la prima tabără IT exclusiv online.

În cele 5 zile ne-am propus să dezvoltăm câteva componente noi PHP-Fusion. Ne puteți ajuta cu păreri și propuneri pentru, precum și cu testare și popularizarea taberei.

Revin mai târziu cu detalii.

Vești bune!

Ştiri

În primul rând vă anunț că avem un nou moderator: JoiNNN. Deja știți că a învățat programare și în decursul timpului v-a ajutat cu fragmente de cod, lucru care l-a și scos în evidență. Îi mulțumim pentru răspunsul pozitiv la invitația în echipă și îi urăm spor la treabă! :D

 

A doua veste m-a luat și pe mine prin surprindere, dar în urma unui sondaj efectuat recent în comunitatea internațională PHP-Fusion, la care au participat aproape 5000 de persoane, echipa de conducere a hotărât să dezvolte direct versiunea 9 a acestui CMS, pentru că planurile v8 reușeau să ne propulseze doar în top 3 al CMS-urilor gratuite. Pentru că ne dorim mai mult și pentru că un număr atât de mare de susținători ne-au trimis feedback constructiv, am reușit să tragem linia și să stabilim planul de dezvoltare v9. Deși pare foarte ambițios, e bine de știut că aproximativ 30% din codul sursă îl avem deja scris de dezvoltatori terți PHP-Fusion, care ne-au fost alături mulți ani.

Iată lista cu cele mai importante 5 funcții din v9:

  1. autentificare prin voce, video și amprente;
  2. integrare cu principalele saituri de socializare (facebook, twitter, Google Plus etc) pentru generarea automată de conținut și activitate;
  3. instalarea și activarea implicită în nucleu a unei infuzii cu inteligență artificială, al cărei rol va avea identificarea spammerilor la înregistrare sau la postarea de conținut, va menține nucleul în permanență la zi prin actualizări automate și va dezactiva automat componentele vulnerabile, astfel ca saitul să fie în permanență în siguranță;
  4. prin intermediul unei colaborări cu BitDefender, vom integra o componentă de securitate care va face practic imposibilă spargerea saitului, indiferent de metoda de hacking, chiar dacă veți alege parole de genul 123456;
  5. prin intermediul App Store-ului PHP-Fusion lansat odată cu v9 veți putea cumpăra componente gratuite și pe bani, direct din panoul de administrare.

 

Așteptăm feedback și din partea comunității românești, așa că vă invităm la discuții pentru stabilirea unor noi funcții de adăugat. Și ca să vă stimulăm, vă dăm timp să interveniți până la miezul nopții cu sugestiile, ca să intrați în tombola pentru o licență "full-option" PHP-Fusion v9 cu o lună înaintea lansării acesteia. ;)

2012 este anul v8!

Ştiri

De când am reluat emisiunea Forum IT am fost foarte concentrat pe aceasta și suficient de ocupat cât să mi se simtă lipsa și în comunitatea PHP-Fusion România. Chit că nu-s singurul membru al echipei internaționale PHP-Fusion, probabil vă așteptați să vă țin eu la curent cu ce se mai întâmplă, iar știrea de față o să vă lămurească.

1. PHP-Fusion 7 este în prezent pe lista de actualizări minore și va mai beneficia de noutăți doar dacă ne vor mai fi semnalate probleme de securitate sau de funcționare.

2. Pentru că v7 și-a atins scopul față de v6, este timpul să privim înainte cu planuri mai mari. La finalul lunii ianuarie șeful proiectului PHP-Fusion a declarat 2012: "anul v8". De altfel dacă ați urmărit saitul de dezvoltare PHP-Fusion ați putut observa pe lângă știre și forumul dedicat noii versiuni a acestui CMS. Pentru că v8 va fi un mare pas înainte, ăsta e momentul ideal să vă scoateți engleza de la naftalină și să participați activ în comunitatea internațională cu idei care merită luate în calcul pentru v8, pentru că suntem în faza de aprobare a planurilor mărețe.

3. Iată cele mai populare lucruri care au șanse mari să facă parte din planul de dezvoltare v8:

- instalare personalizată, modulară;

- suport pentru setul de caractere UTF-8, ceea ce permite crearea saiturilor multilingve;

- legături SEO;

- o fundație mai flexibilă pentru tematici;

- posibilități de integrare mai ușoară a sistemelor de autentificare externe (facebook, Yahoo etc).

În concluzie, este firesc să oprim dezvoltarea v7 din moment ce suntem concentrați pe v8. Iar dacă știți engleză nu uitați să vă simțiți prezența cu sugestii pentru noul PHP-Fusion. ;)

Forum IT a fost relansat

Forum IT a fost relansat

Saitul Forum IT a fost relansat. Vor urma actualizări legate de activitatea Asociației Forum IT și în special despre emisiunea săptămânală Forum IT, de la TvH 2.0. ;)

Pe saitul PHP-Fusion România avem și un player care se activează automat atunci când începe emisiunea, atât în direct, cât și în reluare, iar orele sunt afișate în acest panou. Noul sait Forum IT va avea arhivă video, secțiuni de mesaje pentru emisiune și sondaje pentru temele de discuție din emisiunile viitoare.

Urați-ne succes! :D

 

P.S. În curând vom avea și informații despre tabăra din acest an, iar despre comunitatea PHP-Fusion România cu siguranță voi vorbi în câteva emisiuni. ;)

Anti-SOPA și anti-PIPA

Ştiri

SOPA (Stop Online Piracy Act) și PIPA (PROTECT IP Act) sunt două propuneri de lege care urmează să fie votate pe 24 ianuarie în guvernul american. Dacă S.U.A. adoptă cele două legi, guvernul și companiile de divertisment vor avea dreptul legal să cenzureze americanilor tot ce nu li se pare în regulă pe internet, dincolo de limitele pirateriei online pentru care există deja legi funcționale.

SOPA și PIPA pot leza grav dreptul la liberă exprimare prin internet și chiar și creativitatea celor care folosesc internetul. De asemenea, există și pericolul ca aceste legi să fie adoptate de alte țări, ceea ce va distruge cu siguranță internetul așa cum îl știm. Ca atare, dacă aveți rude și prieteni în S.U.A. și încă n-au aflat despre existența celor două propuneri de legi spuneți-le despre ce e vorba și chiar direcționați-i spre pagina noastră de prosest, pe care am pus legături relevante despre cele două legi și despre reacțiile de pe internet.

Până în acest moment s-au raliat împotriva SOPA și PIPA mai multe companii de mari dimensiuni, printre care Google, Wikipedia și altele. La noi acasă probabil cel mai popular sait care a luat atitudine este DEX Online, pe care îl știm cu toții. Luați și voi atitudine dacă vreți să ne păstrăm libertatea pe internet, așa cum mai avem astăzi.

Pentru cei care au nevoie am făcut și o subtitrare pentru clipul video "PROTECT IP / SOPA Breaks The Internet" realizat de "Fight for the Future". Îl puteți urmări pe pagina: http://www.phpfusion.ro/sopa.php

Conectare

Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

Facebook


Activitate forum

Postări în luna curentă: 0
Postări luna trecută: 1
(aceeaşi perioadă)

Scădere de: 100,00%

Mesaje scurte

Trebuie să fii conectat pentru a trimite un mesaj.

01-11-2017, 09:04
Ok.Luat.Super Smile Multumim frumos Smile

31-10-2017, 22:44
Ai aici arhiva pentru Php-Fusion v9.0 Final

29-10-2017, 13:16
O intrebare;traducer
ea ce se ofera este pentru v9.01,intre timp este deja 9 RC 4.daca nu chiar deja 9 Stable.Importa faptul sau traducerea este universal valabila pentru toate variantele de v9?

24-10-2017, 15:49
Se poate descarca de mai mult timp de aici.Nu am avut timp sa o pun si pe saitul nostru la descarcare.

02-10-2017, 22:20
keddy ne poate spune. A fost foarte avansată la ultima noastră discuție, deci e posibil să fie gata deja.

25-09-2017, 09:23
Se mai aude ceva cu traducerea Ro a versiunii 9 stabile?

04-03-2017, 01:39
Am pus Welcome panel, si introduc HTML din Setari Princiale Grin Ti-am zis ca e o improvizatie =]]

04-03-2017, 00:45
E pentru... ce vrei tu. Grin Functiile respective genereaza tabele sau div-uri HTML in care poti incadra orice ai nevoie.

03-03-2017, 20:48
Am vazut acea postare, e pentru bannere din cate am inteles Grin Dar am reusit, improvizand ^^ Multumesc oricum !

03-03-2017, 17:30
Avem forum, sa stii. Grin Uite aici un rezultat.

02-03-2017, 22:00
Salutare ^^ Pot gasi/lua de undeva panoul vostru din stanga "Parteneri și recomandări" ? Grin Multumesc !

01-03-2017, 17:17
Salut, FanAndrey. Te rog deschide o discutie in forum, ca-i imposibil sa raspund aici. Smile

27-02-2017, 21:23
Buna seara, aveti ideea cum fac atunci cand creez o pagina in php sa pot pune ce vreau eu dupa / gen dedicatii.php sau chat.php si sa nu mai apara viewpage.php?

15-06-2016, 23:32
ok Smile

15-06-2016, 19:08
Dacă te conectezi și intri aici, vei putea descărca fișierul: PHP-Fusion v6.01.16 - RO-EN