Utilizatori conectaţi

· Vizitatori conectaţi: 1

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 2,051
· Cel mai nou membru: IceTeaFoot

Ultimii membri conectaţi

· alkalin06:01:08
· IceTeaFoot13:55:40
· keddy 1 zi
· Nicu 2 zile
· Marius 2 zile
· zuker 3 zile
· hYper 4 zile
· Danivaran 1 săpt
· SFINXUL74 1 săpt
· Bakty1975 3 săpt

Suporter PHP-Fusion

Îţi place PHP-Fusion şi vrei
să îl recomanzi şi altora?

Afişează acest buton
pe site-ul tău:
PHP-Fusion România

Foloseşte codul de mai jos
pentru a afişa butonul.

Mulţumim frumos. B-)

· Codul panoului ·

Portal găzduit de iNES

hosted by iNES

Parteneri şi recomandări

Ultimele articole

Despre rețele și internet (IP, DNS, DHCP, gateway)
Vizualizări: 16.913
Articolul de față este scris cu intenția de a prezenta cât se poate de simplu informații mult prea tehnice pentru a fi prezentate, ca atare, începătorilor. Însoțit de legături pe internet, acest articol vă poate ajuta să înțel...

Calculator virtual online
Vizualizări: 16.992
De când a lansat Drago anunțul despre G.ho.st am primit câteva invitații prin e-mail din partea altor membri din comunitate. Pentru că nu vreau să îmi fac cont la G.ho.st o să vă spun și motivul și vă ofer inclusiv o alternativă în cazul în care dori...

Ce-are limba română cu asistența tehnică?
Vizualizări: 15.253
Pe scurt, limba este mijlocul prin care comunicăm - verbal sau în scris. Dar dacă vi se pare prea scurtă explicația, citiți în continuare.1. De ce ortografie? Practic, regulile lingvistice au apărut ca o nevoie a standardizării limbilor p...

3. Instalarea serverului de internet (Apache, PHP, MySQL)
Categorie: Tutoriale PHP
Vizualizări: 27.060
Un server de internet trebuie să aibă abilitatea de a trimite clientului paginile solicitate. Deoarece programele de navigare pe internet afișează cod HTML, serverele de internet sunt capabile să trimită codul HTML fără configurări suplimentare. În c...

2. Cum încep programarea PHP? (cu HTML)
Categorie: Tutoriale PHP
Vizualizări: 20.687
Teoretic totul este simplu dacă știm care este calea și avem abilitățile necesare. Practic, adeseori avem nevoie de ghidare. Înainte de a începe învățarea unui nou limbaj de programare trebuie să identificăm motivul pentru care dorim să o facem. Dacă...

Ce e-mail folosim?

Yahoo: 1496 (72.9%)
Gmail: 363 (17.69%)
Hotmail: 23 (1.12%)
MSN/Live: 8 (0.39%)
Altul: 162 (7.89%)

2012 este anul v8!

Ştiri

De când am reluat emisiunea Forum IT am fost foarte concentrat pe aceasta și suficient de ocupat cât să mi se simtă lipsa și în comunitatea PHP-Fusion România. Chit că nu-s singurul membru al echipei internaționale PHP-Fusion, probabil vă așteptați să vă țin eu la curent cu ce se mai întâmplă, iar știrea de față o să vă lămurească.

1. PHP-Fusion 7 este în prezent pe lista de actualizări minore și va mai beneficia de noutăți doar dacă ne vor mai fi semnalate probleme de securitate sau de funcționare.

2. Pentru că v7 și-a atins scopul față de v6, este timpul să privim înainte cu planuri mai mari. La finalul lunii ianuarie șeful proiectului PHP-Fusion a declarat 2012: "anul v8". De altfel dacă ați urmărit saitul de dezvoltare PHP-Fusion ați putut observa pe lângă știre și forumul dedicat noii versiuni a acestui CMS. Pentru că v8 va fi un mare pas înainte, ăsta e momentul ideal să vă scoateți engleza de la naftalină și să participați activ în comunitatea internațională cu idei care merită luate în calcul pentru v8, pentru că suntem în faza de aprobare a planurilor mărețe.

3. Iată cele mai populare lucruri care au șanse mari să facă parte din planul de dezvoltare v8:

- instalare personalizată, modulară;

- suport pentru setul de caractere UTF-8, ceea ce permite crearea saiturilor multilingve;

- legături SEO;

- o fundație mai flexibilă pentru tematici;

- posibilități de integrare mai ușoară a sistemelor de autentificare externe (facebook, Yahoo etc).

În concluzie, este firesc să oprim dezvoltarea v7 din moment ce suntem concentrați pe v8. Iar dacă știți engleză nu uitați să vă simțiți prezența cu sugestii pentru noul PHP-Fusion. ;)

Forum IT a fost relansat

Forum IT a fost relansat

Saitul Forum IT a fost relansat. Vor urma actualizări legate de activitatea Asociației Forum IT și în special despre emisiunea săptămânală Forum IT, de la TvH 2.0. ;)

Pe saitul PHP-Fusion România avem și un player care se activează automat atunci când începe emisiunea, atât în direct, cât și în reluare, iar orele sunt afișate în acest panou. Noul sait Forum IT va avea arhivă video, secțiuni de mesaje pentru emisiune și sondaje pentru temele de discuție din emisiunile viitoare.

Urați-ne succes! :D

 

P.S. În curând vom avea și informații despre tabăra din acest an, iar despre comunitatea PHP-Fusion România cu siguranță voi vorbi în câteva emisiuni. ;)

Anti-SOPA și anti-PIPA

Ştiri

SOPA (Stop Online Piracy Act) și PIPA (PROTECT IP Act) sunt două propuneri de lege care urmează să fie votate pe 24 ianuarie în guvernul american. Dacă S.U.A. adoptă cele două legi, guvernul și companiile de divertisment vor avea dreptul legal să cenzureze americanilor tot ce nu li se pare în regulă pe internet, dincolo de limitele pirateriei online pentru care există deja legi funcționale.

SOPA și PIPA pot leza grav dreptul la liberă exprimare prin internet și chiar și creativitatea celor care folosesc internetul. De asemenea, există și pericolul ca aceste legi să fie adoptate de alte țări, ceea ce va distruge cu siguranță internetul așa cum îl știm. Ca atare, dacă aveți rude și prieteni în S.U.A. și încă n-au aflat despre existența celor două propuneri de legi spuneți-le despre ce e vorba și chiar direcționați-i spre pagina noastră de prosest, pe care am pus legături relevante despre cele două legi și despre reacțiile de pe internet.

Până în acest moment s-au raliat împotriva SOPA și PIPA mai multe companii de mari dimensiuni, printre care Google, Wikipedia și altele. La noi acasă probabil cel mai popular sait care a luat atitudine este DEX Online, pe care îl știm cu toții. Luați și voi atitudine dacă vreți să ne păstrăm libertatea pe internet, așa cum mai avem astăzi.

Pentru cei care au nevoie am făcut și o subtitrare pentru clipul video "PROTECT IP / SOPA Breaks The Internet" realizat de "Fight for the Future". Îl puteți urmări pe pagina: http://www.phpfusion.ro/sopa.php

[2012] La mulți ani! :)

[2012] La mulți ani! :)

Uau! Ce an a fost 2011... parcă mai scurt, dar presărat cu tot felul de evenimente: ciudate, amuzante, lansări sau amânări de produse, achiziții la nivel mare, inundații care au dat peste cap vieți și upgrade-uri...

Și totuși suntem aici, s-a mai amânat o dată sfârșitul lumii, iar împreună am mai reușit să facem câteva lucruri bune. De sărbătorile acestui sfârșit de an am reușit să încropim 3 surprize - plăcute, sperăm noi - și trag nădejde că și ultima din 2011 o să văd placă. :D

Panou artificii [24,72KO]

Fișierul citeste-ma.txt conține toate detaliile de care aveți nevoie pentru configurarea panoului (opțională, ce-i drept) și ceea ce e bine de știut e că panoul funcționează și pe PHP-Fusion 7.01.

Dacă doriți să vă împărtășiți dorințele și așteptările din partea noului an, acestea sunt binevenite în comentariile acestei știri. În numele echipei PHP-Fusion România vă doresc un an nou fericit, cu suficiente reușite încât să ne reîntâlnim la anul, la vremea asta, cu zâmbetul pe buze și cu planuri mai mărețe. ;)

 

:D LA MULȚI ANI! :D

Nașterea Domnului

Nașterea Domnului

Astăzi sărbătorim Nașterea Domnului nostru, Iisus Hristos. Sau "Crăciunul". Oricum, știu că foarte mulți dintre noi se simt mai bine de sărbători pentru că ne străduim să ne simțim bine, să-i facem pe alții să se simtă bine și pentru că asta e una dintre sărbătorile care ne fac să zâmbim mai mult și să fim mai atenți cu cei din jurul nostru. Sper ca cei mai puțin norocoși, care se simt singuri sau chiar sunt, să aibă cel puțin motive să fie optimiști. La fel cum împreună putem contribui într-un proiect cu sursa deschisă, putem să împărășim cu alții și bucurii off-line.

Pentru fusioniștii noștri avem pregătite 3 bucurii, pe care sperăm să le găsiți utile și ca material didactic și ca instrumente de lucru online.

1. Tematica PHP-Fusion România + panoul de navigare + panoul de bun venit [227,77KO]
2. Vocea utilizatorului [39,02KO]
3. PHP-Fusion 1.33! [641,2KO]

Citiți cu atenție informațiile incluse în primul pachet pentru că e mai mult decât pare. ;)

:D SĂRBĂTORI FERICITE! :D

P.S. PHP-Fusion 1.33 este cea mai veche versiune publică PHP-Fusion. E un pachet pentru nostalgici, pentru curioși, dar și pentru noii programatori PHP & MySQL care vor să pornească la drum cu ceva mai puțin complex. Programatorilor nu le recomand să folosească tehnicile de programare din acest nucleu - evident că sunt depășite. Însă le recomand să fie atenți la componentele CMS-ului și la modul în care sunt legate între ele. Testați pachetul pe propriile calculatoare, nu direct online, pentru că securitatea nu am adus-o la zi - doar am făcut conversia vechiului cod la cel nou, ca să poată fi instalat și studiat pe noile platforme web.

Succes! :D

Conectare

Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

Facebook


Memorează pagina

Bookmark and Share

Activitate forum

Postări în luna curentă: 8
Postări luna trecută: 38
(aceeaşi perioadă)

Scădere de: 78,95%

Mesaje scurte

Trebuie să fii conectat pentru a trimite un mesaj.

04-03-2017, 01:39
Am pus Welcome panel, si introduc HTML din Setari Princiale Grin Ti-am zis ca e o improvizatie =]]

04-03-2017, 00:45
E pentru... ce vrei tu. Grin Functiile respective genereaza tabele sau div-uri HTML in care poti incadra orice ai nevoie.

03-03-2017, 20:48
Am vazut acea postare, e pentru bannere din cate am inteles Grin Dar am reusit, improvizand ^^ Multumesc oricum !

03-03-2017, 17:30
Avem forum, sa stii. Grin Uite aici un rezultat.

02-03-2017, 22:00
Salutare ^^ Pot gasi/lua de undeva panoul vostru din stanga "Parteneri și recomandări" ? Grin Multumesc !

01-03-2017, 17:17
Salut, FanAndrey. Te rog deschide o discutie in forum, ca-i imposibil sa raspund aici. Smile

27-02-2017, 21:23
Buna seara, aveti ideea cum fac atunci cand creez o pagina in php sa pot pune ce vreau eu dupa / gen dedicatii.php sau chat.php si sa nu mai apara viewpage.php?

15-06-2016, 23:32
ok Smile

15-06-2016, 19:08
Dacă te conectezi și intri aici, vei putea descărca fișierul: PHP-Fusion v6.01.16 - RO-EN

01-06-2016, 14:27
mersi mult Nicu, insa nu mai este valabil, duce catre 7

26-05-2016, 05:35
Wow! Văd că a fost eliminat demult. Îl găsești în pachetul PHP-Fusion v6.01.16 - RO-EN. (conectat ca membru)

23-05-2016, 19:21
Da..asa ar trebui, dar daca nu am...m-am uitat si in ftp si in cpanel al site-ului..si lipseste...eu am instalat varianta in engleza, dupa site-ul lor, nu apare. Daca poti sa-mi dai tu acela... te rog

21-05-2016, 02:28
E în nucleu. Intră în panoul de administrare, la panouri. Îl vei găsi în lista de panouri instalate.

13-05-2016, 13:31
salut Smile nu este problema, dar de unde iau aceasta extensie? este aici pe site?

12-05-2016, 12:29
Ai dreptate, scuze! Grin Panoul corect e last_seen_users_pa
nel